sobota 10. septembra 2016

Pre istotu to musíme spojiť | Ohnivý dotyk



Autor: Patricia Briggs 
Názov: Ohnivý dotyk 
Séria: Mercy Thompson 
Diel: deviaty 
Slovenské alebo české vydanie: FANTOM Print, 2016 (ČR) 
Hodnotenie na GR: 4.34
Mercy Thompsonová je oslavována jako „hrdinka, která nepřestává růst a přesto zůstává věrná sama sobě.“ A nyní je zpátky a brzy zjistí, že když se fae rozhodnou ublížit lidem, nejvíce trpí děti…
Napětí mezi fae a lidmi vrcholí. A když jsou kojotí měňavkyně Mercy a její druh, alfa vlkodlak Adam, povoláni zastavit zuřícího trolla, padne jim do rukou něco, čím by bylo možné donutit fae stáhnout se a zastavit otevřenou válku: lidské dítě, které fae kdysi dávno ukradli.
Mercy, Adam a jejich smečka se však rozhodnou vzepřít se nejmocnějšímu vlkodlakovi v zemi, lidem i fae a ochránit chlapce za každou cenu. Kdo ale ochrání je samotné před chlapcem s ohnivým dotykem?

Po tom, ako neskutočne ma bavil ôsmy diel série som sa veľmi tešila na pokračovanie. Len čo som na to dostala príležitosť, knihu som si kúpila a začala ju čítať v momente, keď som ju vyslobodila z balíka. Netuším, čo som vlastne čakala, ale možno niečo viac než to, čo som nakoniec dostala...






Ako som vyzerala na začiatku

Môj názor na postavy

Udalosti okolo Mercy

Niekde v polovici začalo byť jasné, o čom to je
Magická politika je rovnako nudná ako tá skutočná
Príchod tých zaujímavejších udalostí
Rozuzlenie
Ako som sa tvárila po dočítaní
Napriek tomu túto sériu milujem!


Ja viem, že toto nie je práve tradičná recenzia, ale mám pocit, že nech by som napísala čokoľvek, zopakovala by som niečo, čo som napísala už k predchádzajúcim dielom série, takže som sa rozhodla, že by to za mňa mohli povedať gify. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára