streda 15. júna 2016

Súťaž o knihu Sasha

Možno si niektorí z vás spomínajú na sériu kníh o bývalej baletke a advokátke, ktorá sa začala venovať spoločenským tancom. K prvej knihe som sa dostala prostredníctvom portálu NetGalley a tá ma tak zaujala, že som nakoniec zrecenzovala všetky tri diely. Na základe týchto recenzií ma o pár dní neskôr oslovila samotná autorka s ponukou, že s ňou môžem urobiť rozhovor a takisto mi do súťaže venovala jeden výtlačok prvého dielu série a ten aj s venovaním poslala výherkyni. 
Odvtedy prešiel už nejaký ten čas a ja som netrpezlivo čakala na nejaké pokračovanie. Autorka sama priznala, že sa naň môžeme tešiť. Nedávno sa mi ozvala s ponukou, že môžem zrecenzovať ďalšiu jej knihu a takisto venovala jeden výtlačok do súťaže. 
A o akú knihu ide? 

Sasha (Sasha #1)
Od prvého momentu, ako som ju uvidel, som vedel, že nám je súdené byť spolu. Na parkete aj mimo neho. Bol som druhým najlepším tanečníkom latinských tancov na svete. Potreboval som len správnu partnerku. A s jej vášňou, intenzívnym talentom a nádhernou láskavou dušou som si bol istý tým, že Rory je tá pravá. Ale takisto bola duchom niekoho, koho som dávno stratil v Rusku, a stále mi chýbal. Boli sme dve polovice, ktoré zúfalo potrebovali doplnenie. Predtým, ako sme mohli dosiahnuť vrchol, museli sme jeden druhého vyliečiť. 

Podľa autorky nemusíte čítať sériu FEVER na to, aby ste si museli prečítať SASHU. 
Táto miniséria bude mať dva diely.  



Súťažiť je možné až do 29. 6. 2016 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára